Av oss kan du hyra en container i Alvesta

Förutom uthyrning av container sköter vi också avfallshantering och återvinning i Alvesta.
Kontakta oss om du har några frågor!

Öppen, täckt eller vippcontainer i Alvesta

Vi strävar alltid efter att anpassa oss till era önskemål. Vi hjälper er med allt från insamling och transport av återvinning, restprodukter och avfall.  Tillsammans hittar vi lösningen för just er som vill boka en container i Alvesta.
Vi erbjuder allt från uthyrning av täckt eller öppen containerar, vipp- och liftdumperscontainers och lastväxlarflak till plastkärl i olika storlekar, både till företag och privatkunder.

Vi kan även erbjuda transporter av de flesta avfallsslag vad det gäller farligt avfall.

Container för bostadsrättsföreningar

Underlätta den gemensamma städningen i bostadsrättsföreningen så kan de boende lätt och smidigt själva kan städa ur gemensamma utrymmen eller kasta skräp som står i förråd. Vi ser till att ni hyr rätt container för ändamålet. 

Vi har containrar för allt från blandat avfall, brännbart avfall, ris, grenar och trädgårdsavfall, kompost, m.m.

Container för företag

Börjar flytten till nya lokaler närma sig? Hyr en container av oss så underlättar ni tömningen av förråd och bortglömda utrymmen. Vi kan även se till att ni kan få fler containrar för att underlätta sortering av olika avfall.

Vi har containrar för allt från blandat avfall, brännbart avfall, ris, grenar och trädgårdsavfall, kompost, m.m.

Perfekt vid grovstädning av hem, semesterboende eller dödsbo

Är det dags att flytta och behöver du kasta en massa saker? Eller städa ur ett dödsbo och förväntar er en stor mängd möbler och liknande som behöver slängas? Då har vi rätt container eller kärl för er! Vi har många storlekar som passar alla tillfällen. Kontakta oss så hjälper vi er välja rätt.

Vill du hyra en container?

Alvesta Renhållnings AB
Hjärtenholmsv. 14
342 22 Alvesta

047215190

Kontakta oss